Contact

/Contact
Contact 2020-04-03T14:04:50+01:00

Werkplaats


Stichting Tools To Work

Laanzichtweg 101
4847 SH Teteringen

Telefoon: 076 581 02 02
E-mail: info@toolstowork.nl

Iban: NL82RABO0120063336
Swift : RABO.NL.2U

KvK: 41104579
ANBI status: 0078.35.334
RSIN: 07835334


Tools To Work is een Erkend Leer-/ werkbedrijf, heeft het NOV keurmerk en de Anbi status.

Voor het brengen van gereedschap kunt u terecht van ma. t/m vr. 9.00 – 16.00 uur.
Wilt u liever dat wij de spullen komen ophalen belt u dan 076 581 02 02 voor het maken van een afspraak.

_____________________________________________________________________________

TIJDELIJKE SLUITING TOOLS TO WORK I.V.M. CORONA

In aansluiting op het bericht van vorige week (woensdag 18 maart) deel ik u mede dat Tools To Work vanaf morgen, dinsdag 24 maart, geheel gesloten zal zijn.

Dit besluit is genomen nu we constateren dat het aantal mensen dat naar Tools To Work komt om te werken onder een grens is gekomen om de werkplaats op een verantwoorde manier open te houden.

Deze maatregel is tot 28 april van kracht, in overeenstemming met de termijn van het huidige overheidsbeleid. Indien de overheid besluit deze maatregelen te verlengen, dan zal Tools To Work dat besluit volgen.

Bereikbaarheid
Wij blijven telefonisch bereikbaar via 076-5810202 of mail naar info@toolstowork.nl

Met vriendelijke groet,
Lex Merlijn
Directeur

____________________________________________________________________________

Blijf gemakkelijk op de hoogte van onze activiteiten via Facebook, Linkedin of bekijk video’s van projecten in Afrika op ons Youtube kanaal.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wij doneren geen geld, maar gereedschap aan concrete projecten in Afrika

Projecten dienen een onderbouwde aanvraag in bij Tools To Work met concrete aantallen van benodigd gereedschap en waarvoor dit ingezet gaat worden. Pas na goedkeuring van een aanvraag wordt het project in behandeling genomen.
In Afrika is gereedschap of heel duur of van zeer slechte kwaliteit. Het versturen (exporteren) van nieuw gereedschap brengt heel veel extra kosten met zich mee, wat niet geldt voor tweedehands gereedschap.
Naai- en breimachines, fietsen, hand- en elektrisch gereedschap, computers en laserprinters.
Wij halen 2x per week goederen op in een straal van 20km. rondom Breda. Dit doen we op dinsdag- en donderdagmiddag. Bel ons op 076-581 02 02 voor het maken van een afspraak.
Financiële bijdragen zijn nodig om onze revisiewerkplaats te kunnen draaien en om onderdelen aan te schaffen om kwalitatief goed gereedschap te kunnen versturen. Voor uiteindelijke verzending per container moet de container ( die nog 1 x de zee op mag en in Afrika achterblijft) betaald worden, vervoer naar de haven en de overtocht.
Wij zijn een kleine organisatie met rechtstreekse contacten in Afrika. Behalve dat projecten evaluatieformulieren moeten inleveren over de ontvangen goederen, gaan wij 1x per jaar op werkbezoek. Wij leggen verantwoording af in onze Jaarverslagen, die u kunt downloaden vanaf deze website.
Via het contactformulier op deze pagina kunt u eevoudig uw vraag naar ons versturen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk antwoorden.