Doneer-uw-afgeschreven-computer

/Doneer-uw-afgeschreven-computer
Doneer-uw-afgeschreven-computer 2019-05-29T13:02:23+01:00

Uw afgeschreven computer

Wilt u bij het inleveren van uw oude computer de harde schijf of data laten vernietigen? Dat kan. Bij Tools To Work hebben we de mogelijkheid om uw data op een veilige manier te verwijderen. Wij wissen en vernietigen uw data van harde schijven volledig om misbruik te voorkomen.

Data/harde schijf vernietigen? Zo werkt het

Er zijn verschillende manieren om data te vernietigen:

• Het verwijderen van de data met overschrijf-software is de meest veilige en toegepaste manier om harde schijven te wissen zonder dat deze verloren gaan voor hergebruik. Datadragers worden met deze speciale software één of meerdere keren overschreven met enen en nullen. Hierdoor wordt een definitieve dataverwijdering gegarandeerd inclusief rapportage en certificaat.

• Een andere rigoureuze aanpak is het volledig demonteren en/of fysiek beschadigen van de harde schijf of datadrager. Na deze vernietiging is herstel van data niet meer mogelijk en is de harde schijf ook niet beschikbaar voor hergebruik. Wel kunnen wij de onderdelen ervan recyclen wat inkomsten oplevert om ons goede doel te verwezenlijken.

Certificaat

Indien u bij Tools To Work uw data laat vernietigen ontvangt u na afloop een lijst met serienummers, een vernietigingsverklaring indien u datadrager wordt gedemonteerd en een certificaat indien uw data is gewist met overschrijf-software.

Hebt u oude hardware om op te halen of computers om te verkopen en wilt u tevens uw harde schijf vernietigen? Dan kunnen wij uw data vernietigen op een veilige manier! Neem online contact met ons op of bel voor meer informatie 076-581 02 02.

De voordelen voor u

• Transparante werkwijze
• Data vernietiging in combinatie met IT ophalen
• Vertrouwelijk vernietiging van uw gegevens