golftoernooi bij golfpark de Haenen, Teteringen

Spelen voor het goede doel

Voor de 8ste keer organiseren Stichting Tools To Work en Rotary Club Breda Mastbos het jaarlijks golftoernooi voor een goed doel. Het toernooi vindt plaats op woensdag 17 april 2019. Dit jaar zal de opbrengst gaan naar Dandora Dumpsite Rehabilitation Group, (DADREG) een locale organisatie in de sloppenwijken van Nairobi, Kenia. De omstandigheden van de allerarmsten die op de vuilnisbelt leven is mensonterend. DADREG haalt de mensen uit deze ellende door ze vaktrainingen en onderdak te geven, zodat ze uit de ellende kunnen ontsnappen. Lees meer over dit project of bekijk de documentaire van Tim Hofman over het leven op deze vuilstort.

LOCATIE:

Het Tools To Work golftoernooi wordt gespeeld op Golfpark De Haenen, de meest afwisselende golfbaan van Noord-Brabant gelegen tegen de Teteringse Heide. Het terrein start met een parkgedeelte, vervolgens komt u in het historische bosgedeelte en vanaf hole 13 wordt het terrein sterk glooiend met een prachtig gebied van heide en zandverstuivingen.

SPEELWIJZE:

De wedstrijdvorm is Texas Scramble. Iedere flight zal als team spelen. U kunt zich individueel inschrijven of als team van 4 personen. Wilt u enkel deelnemen aan borrel en diner, vanwege de gezelligheid, dat kan ook. Op het inschrijfformulier hieronder vind u die optie.

TE WINNEN:

                BMW-serie-3  Mini Cabriolet

De prijzen worden ter beschikking gesteld door Renova Group Breda, dealer van BMW en MINI.

INSCHRIJVING:

  • individuele inschrijving € 110,-
  • inschrijving bedrijfsflight van 4 personen € 550,-
  • inschrijving alleen borrel en diner € 55,-

Inschrijving is inclusief green fee, koffie/ thee bij ontvangst, lunchpakket, versnapering in de baan, borrel en diner.
Uw inschrijving is definitief wanneer het totale inschrijfgeld vóór 1 april 2019 is ontvangen. We zien u graag op het jaarlijks Tools To Work Golftoernooi.

PROGRAMMA:

11.30 Gelegenheid tot bezoek aan Tools To Work
12.00 Ontvangst op Golfpark De Haenen
13.00 Uitleg speelwijze en ontvangst lunchpakket
13.30 18 holes wedstrijd (Shotgun)
18.00 Borrel
19.00 Diner en prijsuitreiking