Nieuws

/Nieuws
Nieuws 2018-03-19T13:00:17+00:00
  • meubelmaker brengt zijn product naar de klant

Vele levens zijn veranderd

oktober 4th, 2018|0 Comments

Honderden schooljongeren werden getraind in verschillende beroepsvaardigheden met behulp van de gedoneerde hulpmiddelen.

Hartelijke groeten van Father Grols Welfare Trust

september 26th, 2018|0 Comments

Het Father Grol’s Welfare Trust (FGWT) heeft in 2017 weer een grote zending gereedschap en machines ontvangen van Tools To Work. Deze goederen gaan naar de beroepsopleidingen in gevangenissen en naar het After-Care programma.

Werken, leren en meedoen

september 12th, 2018|0 Comments

Twee van onze betaalde krachten hebben het diploma van Praktijk Opleider Plus behaald. Dat maakt het mogelijk voor onze deelnemers om deelcertificaten te behalen op MBO-niveau. Dit gaat via de Boris-methode en is speciaal bedoeld voor mensen die in reguliere schoolsystemen moeilijk tot hun recht komen. Met een officieel erkend certificaat/ diploma kunnen zij beter aansluiting vinden op de arbeidsmarkt.

  • gereedschapskist timmerman

De 25ste displaykist is gereed

september 11th, 2018|0 Comments

De 25ste gereedschapskist is af!

  • Hulp bij de Nederlandse Taal

Tools voor Taal

augustus 31st, 2018|0 Comments

Stichting Lezen & Schrijven organiseert van 3 t/m 9 september de Week van de Alfabetisering om aandacht te vragen voor laaggeletterdheid in Nederland.  Tools To Work besteedt het hele jaar door aandacht aan deze problematiek. Wij hebben een speciale taalvrijwilliger die onze medewerkers hulp en begeleiding aanbiedt. Wil je weten welke hulp wij aanbieden?

  • studenten monteren de fiets

Fietsen aangekomen bij URDT

augustus 14th, 2018|1 Comment

De fietsen die wij verzonden naar de URDT foundation zijn aangekomen en worden door de studenten gemonteerd. Eerst nog een proefritje en dan kunnen ze gebruikt worden...

  • Jaarverslag 2017 Tools To Work

Jaarverslag 2017

juni 22nd, 2018|0 Comments

Voor Tools To Work was 2017 een bijzonder jaar. We vierden ons 30-jarig bestaan met allerlei feestelijkheden. Daarnaast ging het werk natuurlijk gewoon door. In dit jaarverslag leest u wat onze inspanningen opgeleverd hebben.

  • Nieuwsbrief winter 2017-2018

Nieuwsbrief winter 2017-2018

december 19th, 2017|0 Comments

Nieuwsbrief winter 2017-2018

  • vakschool

Gereedschap aangekomen op de vakschool in Kitale, Kenia

november 23rd, 2017|0 Comments

Goederen aangekomen voor het vakonderwijs in Kimini Vocational Trainng Center, Kenia

  • Cursus onderhoud en reparatie in Oeganda

SKIT-cursus biedt beter bestaan

oktober 19th, 2017|0 Comments

Sinds 2007 geeft Tools To Work ter plekke trainingen in het onderhouden en repareren van naai- en breimachines. We noemen het SKIT (Sewing and Knitting Information Transfer). Tools To Works directeur Luitzen Wobma bezocht in september 2017 diverse projecten in Kenia en Oeganda en sprak met mensen die de SKIT-cursussen in 2011 en in [...]

Facebook Posts

Ook in Teteringen is het vandaag weer prachtig nazomerweer. Wel zo prettig als je samen bezig bent met het laden van de containers naar Kenia en Burkina Faso die binnenkort verscheept gaan worden. ... See MoreSee Less

View on Facebook

WOONRUIMTE IN AMERSFOORT GEZOCHT.
Na een succesvol traject bij Tools To Work is een van onze deelnemers de kans geboden in december te starten met de opleiding Data Sience bij ItVitae. Vanzelfsprekend zijn wij enorm trots en graag zouden wij hem verder helpen met deze volgende stap. Hij is op zoek naar een woonruimte in Amersfoort of omgeving. Een kamer, studio of klein appartement. Bereikbaar met openbaar vervoer of fiets vanaf de Daam Fokkema laan. Liefst in een rustige omgeving en met wifi/internet, want hij moet wel kunnen studeren. Het betreft een jonge man (30 jaar), netjes en verantwoordelijk. Wie heeft er tips of suggesties?
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Stichting Tools To Work

In de nieuwsbrief van Bulawayo Projects Center in Zimbabwe lazen wij het volgende:

Bulawayo Projects Center wil nogmaals hun oprechte dank betuigen aan het personeel van "Tools To Work" in Nederland voor de enorme hoeveelheid werk die ze hebben verricht. Het verzamelen, reviseren en verpakken van honderden artikelen die wij mochten ontvangen hielp onze leden om levensvatbare bedrijven te runnen.

De verschillende gereedschappen die we ontvangen hebben vele levens veranderd. Honderden schooljongeren werden getraind in verschillende beroepsvaardigheden met behulp van de gedoneerde hulpmiddelen.

Tools to Work heeft ook onze leden geholpen die al een bedrijf hebben om hun productiecapaciteit te vergroten. De fietsen hebben lagere transportkosten voor onze leden omdat ze deze nu gebruiken voor het kopen van materialen en het leveren van afgewerkte producten aan klanten.
... See MoreSee Less

View on Facebook